POHJARAKENTAMINEN

Oletko juuri aloittanut rakennusprojektin ja etsit kustannustehokasta ja vastuunsa kantavaa pohjaurakoitsijaa?

Löysit oikeaan paikkaan

Olet tässä vaiheessa kenties jo huomannut, että pohjatyöt ovat talon yksi tärkeimmistä työvaiheista ja sen pitää onnistua: pysyä budjetissa ja aikataulussa, tehtynä suunnitelmien mukaan sekä täyttää alan laatustandardit. Muuten kaikkien muiden vaiheiden aikataulut menevät uusiksi. Miten valita paras ratkaisu?

PohjaPro Oy on omakotitalojen ja paritalojen pohjarakentamiseen erikoistunut yhtiö.

Olemme kehittäneet juuri näiden kohteiden pohjarakentamiseen kustannustehokkaan toimintamallin, minkä ansiosta sinä voit huokaista pohjarakentamisen kohdalla helpotuksesta ja keskittyä muihin rakennusvaiheisiin.

Meillä pohjatyöt etenevät osapuilleen näin.

Ensimmäinen viikko: Jotta työt saadaan kunnolla alkuun, kuuluu hommaan tottakai tien tekeminen kohteeseen, oli se sitten lähellä tai kauempana risteävästä tiestä. Tämä onkin ensimmäinen työ, jonka teemme! Tämän jälkeen koko tontilta poistetaan kannot sekä pintamaat. Pintakerroksen jälkeen kaivamme talonpohjan pohjatutkimuksen mukaiseen korkoon. Viemäri, vesi, sähkö ja kaikki kaivot kaivetaan myös kaivuuvaiheessa jonka jälkeen tontilta ajetaan ylimääräinen maa-aines pois. Tämän jälkeen asetamme suodatinkankaat ja alkaa pohjan kerroksittainen täyttö ja tiivistys suunnitelmien mukaan. Pintakerrokseen asennamme sitten salaojat, sadevedet ja kapillaari sepeli 30cm joka tiivitetään ja tasataan tasaiseksi.

Toinen viikko: 3-5 päivää varataan perustusurakoitsijoille perutuksen tekoon.

Kolmas viikko: Pohjarakentajat tulevat takaisin työmaalle ja aloittavat patolevyn asennuksella. Eristyksille tehdään pohjat sepelistä ja eristetään talo ja terassin pilarit suunnitelmien mukaan. Perustuksien sisäpuolelle tehdään maanvaraisessa talossa sisätäyttö jonne asennetaan myös radonputken poistamaan ihmiselle haitallista radonia. Sähkö-, viemäri- ja vesiputket kohdistetaan oikeille paikoille. Sisätäyttö myös tehdään 40cm kerroksissa joka tiivistetään aina 4-6 kertaa yliajolla ja viimeinen kerros hierotaan mahdollisimman tasaiseksi, jotta timpurin on helpompi asentaa lattiaeriste. Viimeiseksi hommaksi jää ulkopuolella tontin tasaukset sekä seinän vierustan laitto sepelille.

Näin toimii PohjaPro. Teemme huolella ja suunnitelmien mukaan pohjatyöt kuntoon. Ota yhteyttä ja suunnitellaan pohjatyösi yhdessä. Laadukkaalle pohjalle on hyvä rakentaa!

 

 

Miksi valita meidät?

Lähes minkä tahansa talossa olevan osan voi vaihtaa kohtuullisella vaivalla paitsi maapohjan. Siksi vaalimme erityistä tarkkuutta pohjatöissä, jotta ne vastaavat vähintään maanrakennusalan yleisiä laatustandardeja (MaaRyl).

Olemme erikoistuneet omakotitalojen ja paritalojen maapohjien rakentamiseen. Tunnemme kohteesi kuin omat taskumme ja siksi työskentely on vaivatonta ja kustannustehokasta. Emme tule ihmettelemään vaan hoitamaan homman kotiin.

Yrittäjämäinen tekeminen on toimintamme keskiössä. Se näkyy yhdessä sovitun vastuun kantamisena ja joustamisena. 

Jos jokin asia mietityttää sinua asiakasta, niin sinun tulee saada siihen nopeasti ja ystävällisesti vastaus. Me lupaamme sen.

Pyytämällä tarjouksen meiltä säästät 98% todennäköisyydellä tukun rahaa.

Aloitetaan pohjarakennustyön suunnittelu!

Paras tapa saada asia nopeasti eteenpäin on käydä yhdessä tontilla katselmoimassa työ. Näin saamme heti tarkat tiedot kohteesta ja voimme laskea sinulle kilpailukykyisen tarjouksen

Ota Yhteyttä