POHJARAKENTAMINEN

Oletko juuri aloittanut rakennusprojektin ja etsit kustannustehokasta ja vastuunsa kantavaa pohjaurakoitsijaa?

Löysit oikeaan paikkaan

Olet tässä vaiheessa kenties jo huomannut, että pohjatyöt ovat talon yksi tärkeimmistä työvaiheista ja sen pitää onnistua: pysyä budjetissa ja aikataulussa, tehtynä suunnitelmien mukaan sekä täyttää alan laatustandardit. Muuten kaikkien muiden vaiheiden aikataulut menevät uusiksi. Miten valita paras ratkaisu?

PohjaPro Oy on omakotitalojen ja paritalojen pohjarakentamiseen erikoistunut yhtiö.

Olemme kehittäneet juuri näiden kohteiden pohjarakentamiseen kustannustehokkaan toimintamallin, minkä ansiosta sinä voit huokaista pohjarakentamisen kohdalla helpotuksesta ja keskittyä muihin rakennusvaiheisiin.

Miksi valita meidät?

Lähes minkä tahansa talossa olevan osan voi vaihtaa kohtuullisella vaivalla paitsi maapohjan. Siksi vaalimme erityistä tarkkuutta pohjatöissä, jotta ne vastaavat vähintään maanrakennusalan yleisiä laatustandardeja (MaaRyl).

Olemme erikoistuneet omakotitalojen ja paritalojen maapohjien rakentamiseen. Tunnemme kohteesi kuin omat taskumme ja siksi työskentely on vaivatonta ja kustannustehokasta. Emme tule ihmettelemään vaan hoitamaan homman kotiin.

Yrittäjämäinen tekeminen on toimintamme keskiössä. Se näkyy yhdessä sovitun vastuun kantamisena ja joustamisena. 

Jos jokin asia mietityttää sinua asiakasta, niin sinun tulee saada siihen nopeasti ja ystävällisesti vastaus. Me lupaamme sen.

Pyytämällä tarjouksen meiltä säästät 98% todennäköisyydellä tukun rahaa.

Aloitetaan pohjarakennustyön suunnittelu!

Paras tapa saada asia nopeasti eteenpäin on käydä yhdessä tontilla katselmoimassa työ. Näin saamme heti tarkat tiedot kohteesta ja voimme laskea sinulle kilpailukykyisen tarjouksen