PohjaPro Oy

Pohjarakentamisen mestarit

PohjaPro:n ideana on keskittyä omakotitalojen ja paritalojen pohjarakentamiseen ja olemaan niissä kilpailukykyisin toimija. Pysymme sovitussa aikataulussa, sovitussa budjetissa – kaikki työt sovitaan kirjallisesti.

Ketä olemme

Olemme nuorekas ja sisukas joukko kotimaisia ammattimaanrakentajia; Joustava ja ketterä toimija, joka tekee sen minkä lupaa.

Arvot

1. Molemminpuolinen reiluus
2. Vastuun kantaminen

Mitä teemme

Talojen maapohjia sovitussa aikataulussa, sovitussa budjetissa – kaikki työt sovitaan kirjallisesti ja niissä pysytään.

Yrityksen tarina

Yritys sai alkunsa, kun maanrakennusalan moniosaaja Eemil Mäkelä päätti perustaa omakotitalo- ja paritalojen pohjarakentamiseen keskittyneen yrityksen. Hän huomasi, että maanrakennusalalla toimivat yritykset tekevät hyvin laajalla skaalalla töitä, eivätkä keskity varsinaisesti mihinkään tiettyyn kohdetyyppiin. Eemil huomasi, että keskittymällä omakoti- ja paritaloprojekteihin, hän kykeni kehittämään kustannustehokkaan ja laadukkaan toimintamallin juuri niihin kohteisiin. Tästä tuloksellisesta toimintamallista alkoi hyvän asenteen omaavat kotimaiset maanrakentajat kiinnostua ja yritys oli syntynyt. PohjaPro – pohjarakentamisen mestarit.

Miksi valita meidät?

Lähes minkä tahansa talossa olevan osan voi vaihtaa kohtuullisella vaivalla paitsi maapohjan. Siksi vaalimme erityistä tarkkuutta pohjatöissä, jotta ne vastaavat vähintään maanrakennusalan yleisiä laatustandardeja (MaaRyl).

Olemme erikoistuneet omakotitalojen ja paritalojen maapohjien rakentamiseen. Tunnemme kohteesi kuin omat taskumme ja siksi työskentely on vaivatonta ja kustannustehokasta. Emme tule ihmettelemään vaan hoitamaan homman kotiin.

Yrittäjämäinen tekeminen on toimintamme keskiössä. Se näkyy yhdessä sovitun vastuun kantamisena ja joustamisena. 

Jos jokin asia mietityttää sinua asiakasta, niin sinun tulee saada siihen nopeasti ja ystävällisesti vastaus. Me lupaamme sen.

Pyytämällä tarjouksen meiltä säästät 98% todennäköisyydellä tukun rahaa.

Aloitetaanko projekti yhdessä?

Ota yhteyttä ja sovitaan tontillesi katselmus.